Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Gori bigboard Pjaca delicija, zovi vatrogasce!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VIDEO Gori bigboard Pjaca delicija, zovi vatrogasce!

Marketinškom akcijom su poručili da rade 'punom parom'


Prolaznici na brzoj cesti Solin - Split ostali su iznenađeni nesvakidašnjim prizorom 'zadimljenog' bigboarda Pjaca delicija. Neki su čak bili u nedoumici je li potrebna intervencija vatrogasaca.

Kontaktirali smo Pjacu, gdje su nam rekli da su na ovaj inovativan način željeli upoznati javnost da se u Pjaci radi 'punom parom' - priprema se svježa tjestenina raznih vrsta i okusa koja nastaje upravo pred kupcima. Uz tjesteninu, mogu se pronaći razne delicije od finih sireva i suhomesnatih proizvoda, razne vrste brašna, bogat izbor vina, craft piva, domaćeg džina, raznih rakija i likera, maslinovih ulja, pa do najfinije čokolade i slastica.

Fotogalerija: Prokurator

- Pravo je vrijeme da sve potrebno za istinski gurmanski doživljaj odaberete u Pjaci. Za ovaj Uskrs unesite dašak Italije u svoj dom i iznenadite svoje najdraže izvornim talijanskim okusima: Prosciutto cotto, Pecorino Romano, Rigatoni di Martino, te s preko 30 vrsta raznovrsnih tradicionalno pripremljenih Colomba - poručili su iz Pjace, dodavši da je novost u ponudi priprema svježeg sushija.

Uvjeriti se u navedeno može u dućanu Pjaca na etaži -1 centra Joker, kao i na Facebook i Instagram stranici Pjace, te naručiti putem platformi za dostavu

Ideja za bigboard je ostvarena u suradnji s kreativnim timom Prokuratora, splitske marketinške tvrtke, čiji su klijenti poznati shopping centri, trgovački lanci te brojne renomirane tvrtke i brendovi. Prokurator i u ovo izazovno vrijeme uspješno posluje te daje novu dimenziju vanjskom oglašavanju i marketingu. 

- Očekujte iznenađenja i dalje - poručili su iz Prokuratora.

Vaša reakcija na temu