Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Lana Jurčević snimila curu koja joj iza leđa komentira izgled

VIDEO: Lana Jurčević snimila curu koja joj iza leđa komentira izgled

Pjevačica otvoreno govori o temi kilograma i izgleda pa ju je i ova situacija nasmijala

Lana Jurčević se, uz pjevanje, okrenula i poduzetništvu. Prirodnom kozmetikom zagovara stvarnu ljepotu i žensku snagu te katkad otvara goruća pitanja. Glazba kao da je bila na čekanju te je prije mjesec dana, nakon gotovo tri godine, snimila novi singl. Na svom Instagramu podijelila je snimku nakon nastupa. Dok se Lana družila sa svojim obožavateljima, jedna joj žena iza leđa govori ‘Kak je debela’, a pjevačica u svemu nije vidjela zle krvi pa je odlučila snimku javno pokazati i napisati:

- Pa šta život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko - ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente’. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali… Ali bez obzira… budite nježni jedni prema drugima - nikad ne znate što stoji iza toga. Pa i prema njoj - zaključila je Jurčević koja se više puta na društvenim mrežama osvrnula na na temu vlastitog izgleda i kilograma i još jednom dala do znanja svojim pratiteljima kako se time zapravo ne zamara previše.

- Kad gledam neke stare snimke, eeee ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava. I iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži… Nego, možda je vrijeme da se pokrenem… Da mi kosti i mišići ne zakržljaju, treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge? - napisala je jednom.

Vaša reakcija na temu