Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram / Iris Rajčić Livaja VIDEO Napetost pa vriskovi u domu Marka Livaje: 'Daj ga tati, tako je'

VIDEO Napetost pa vriskovi u domu Marka Livaje: 'Daj ga tati, tako je'

Supruga Iris okupila ekipu, među njima i Ana Gruica

Iris Rajčić Livaja, supruga Hajdukova kapetana Marka Livaje, pokazala je obožavateljima kako se pratila finalna utakmica Hrvatskog kupa u njihovu domu. Okupila se 'ekipa' djece i starijih, uključujući splitsku glumicu Anu Gruicu Uglešić

Posebno su bili zanimljivi trenuci prije no što je Livaja izveo kazneni udarac. Snimka koju je objavila na Instagramu, naime, dočarava tešku napetost među njima u tim trenucima - u tolikim razmjerima da ga nisu mogli niti gledati. 'Biži ća, ne mogu', začuo se povik. 

Ipak, maestralno je poslao loptu u mrežu Šibenčana i, nakon gola Darija Melnjaka, potvrdio veliku pobjedu na Rujevici. Stanom su se prolomili vriskovi. 

Dašak euforije koja je zavladala kada je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uručio Livaji pehar pobjednika Hrvatskog kupa prenijela je drugim videom. 

'Ajde, ajde, ajdeeee, daj ga tati. Tako je, daaaj, daaaj, daaaj', vikala je ponosna supruga. 

Vaša reakcija na temu