Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Petar Grašo predstavlja novu pjesmu i spot

VIDEO Petar Grašo predstavlja novu pjesmu i spot

'Šta bi ja bez tebe'

Petar Grašo predstavlja novu pjesmu i spot 'Šta bi ja bez tebe'. Naslovna je to pjesma hit serije Nove TV 'U dobru i zlu'. Pamtljiv refren na prvu je zainteresirao publiku stoga je glazbenik odlučio snimiti cijelu pjesmu, a potom i spot.

'Nakon izlaska serije dobili smo velik broj upita i emailova za novu pjesmu čiji je refren uvodni dio serije, a publici je kako se kaže odmah 'ušao u uho' i s nestrpljenjem su očekivali da je čuju u cijelosti. A kako nema boljeg pokazatelja potencijala pjesme od publike, odlučili smo im ispuniti želju. Pjesmu potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić', rekao je Grašo.

Unatoč zgusnutom rasporedu turneje s kojom je Grašo trenutno u Australiji, na setu serije snimljen je i spot, u kojem se uz Petra, u glavnim ulogama pojavljuju i zvijezde serije - Filip Juričić, Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac.

Tijekom snimanja spota vladala je izuzetno opuštena, ali istovremeno kreativna i energična atmosfera. Glumci Filip Juričić, Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac uživali su u suradnji s Petrom Grašom, a njihove pohvale na njegov račun nisu izostale.

'Raditi s Petrom bilo je jedno jako lijepo iskustvo. Njegova glazba sjajno prožima emocije koje mi, kao glumci, pokušavamo prenijeti na ekran', rekao je Filip Juričić, dodajući kako je Grašina interpretacija pjesme dodatno obogatila atmosferu i povezanost likova, stvarajući tako intimniji doživljaj za gledatelje.


Vaša reakcija na temu