Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Prvi spomenik neisklesanom tijelu ikad postavljen u Splitu!

VIDEO Prvi spomenik neisklesanom tijelu ikad postavljen u Splitu!

Radi se o Pipijevoj kampanji

Na Bačvicama je postavljen prvi ikad Spomenik neisklesanom tijelu! Nalazi se baš na plaži, odmah kraj popularnog kafića Žbirac.

- Svi neutegnuti, nedefinirani i svi istinski kraljevi opuštenosti od danas imaju svoje mjesto pod suncem…I mogu samo reć #bolimepipi - objavio je Pipi na Facebooku.

Radi se o Pipijevoj kampanji kojom je taj brand htio odati počast upravo onima koji se u svom nesavršenom tijelu osjećaju dobro, samouvjereno i opušteno. Nisu slučajno ni Bačvice odabrane, uostalom tu snimala legendarna reklama s Anom Sasso, ali i novije s hajdukovcima...Vaša reakcija na temu