Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Ivica Puljak VIDEO Utrku 'Srcem za male heroje' istrčao i gradonačelnik Ivica Puljak

VIDEO Utrku 'Srcem za male heroje' istrčao i gradonačelnik Ivica Puljak

Brojni građani odazvali su se humanitarnoj akciji splitskih vatrogasaca koja se danas održala

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita, uz potporu drugih žurnih službi, organizirala je humanitarnu utrku naziva 'Srcem za male heroje' s ciljem prikupljanja sredstava za opremanje splitskog odjela neonatologije prijeko potrebnim uređajem koji omogućava novorođenčadi terapiju dušikovim monoksidom, a koji košta 250 tisuća kuna. Započela je danas u 19 sati.

U utrci od Rive do ispostave JVP-a Split na Marjanu, duljine 2,3 kilometra, sudjelovali su brojni građani, pa i oni najmanji - roditelji su stigli s bebama u kolicima, što se može vidjeti u videima koje donosimo. Među njima je bio i splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

Podsjetimo, kotizacija za utrku iznosila je 100 kuna, za što su sudionici dobili prigodnu majicu. Donirati se može i uplatom na IBAN HR6724070001300020395.

Istaknimo i kako je Žuti taxi besplatno vraćao sudionike utrke kućama.

Vaša reakcija na temu