VIDEO Zaruke na splitskom klizalištu: 'Mislim da mi mogu pozavidjeti brojne djevojke'

VIDEO Zaruke na splitskom klizalištu: 'Mislim da mi mogu pozavidjeti brojne djevojke'

Mirela Jerkan i Ivan Šundov zaručili su se na klizalištu u Spaladium Areni

U zadnjem terminu za prisutne klizače i hokejašku ekipu koja se pripremala za trening na splitskom klizalištu u Spaladium Areni dogodila se i prva prosidba. Ivan je za Mirelu pripremio iznenađenje te s puno šarma i uz prigodnu pjesmu Petra Graše 'Moje zlato' zaslužio Mirelin pristanak, a zaljubljeni par od klizača i hokejaša dobio je i pljesak podrške.

- Bio sam pod sitnom tremom dok se nije pojavila, zna sam odavno što sam tija, tako da je na kraju sve prošlo glatko. Na kraju sam i zapiva – kazao nam je Ivan Šundov te ispričao kako se odlučio i zaprositi svoju djevojku upravo na klizalištu. 


- Slučajno sam završio poslom u Spaladium Areni i vidio sam klizalište, na brzinu mi je sinula ideja kako bi to bilo idealno mjesto za zaprositi moju djevojku. Upoznao sam voditelja Damira koji mi je sve to omogućio i evo još jednom mu se zahvaljujem na svemu. Eto na kraju je rekla 'da' i sad je sve super, a i trema je nestala - ispričao nam je netom nakon zaruka uzbuđeni romantik.


Prosidba je prošla sa očekivanim 'da', a buduća mladenka nije krila svoje oduševljenje na romantično iznenađenje.

- Nisam očekivala prosidbu ni najmanje, definitivno ne večeras. Mislila sam da je išao poslom na klizalište. Još ni sama nisam svjesna da se to dogodilo. Bilo je prekrasno i čarobno. Mislim da mi mogu pozavidjeti brojne djevojke, jer kada te momak ovako iznenadi ne možeš riječima opisati kako se osjećaš - kazala je uzbuđena Mirela Jerkan.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(9245, "");
Pregledaj komentare