Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Zavirite u luksuzni stan hajdukovca Ivana Bulosa Guerrere

VIDEO Zavirite u luksuzni stan hajdukovca Ivana Bulosa Guerrere

S markantnim 26-godišnjakom u Split je stigla i njegova zaručnica Solange Casis Murguia, prava zvijezda Instagrama koja je snimila video njihovog novog doma

Novi dom Peruanaca hrvatskih korijena Ivana Bulosa i njegove zaručnice Solange Casis Murguiom od prije nekoliko tjedana je Split. 

Hajdukovac i njegova buduća supruga brzo su se udomaćili jer sudeći po fotografijama na Instagramu već naveliko uživaju u gastronomskim ponudama i dalmatinskom ozračju. Atraktivnoj 23-godišnjakinji 'novi dom', kako ga je nazvala, itekako se sviđa. 

-Splite, imaš moje srce - poručila je uz jednu fotografiju Solange koja na Instagramu redovito dijeli trenutke iz privatnog života, ondje je prati preko 10 tisuća pratitelja. 

Među ostalim je otkrila kako izgleda njihov splitski dom koji je smješten u luksuznom stambenom objektu ‘Bel Etage’ na Duilovu.

Za projekt uređenja stana, koji je postao njihov novi dom, zaslužan je arhitektonski studio Boban + partneri (projektni tim: Toni Boban, Antonia Zokić).

Vaša reakcija na temu