Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Damira Kalajžić VIKEND U JUDINOM DRVU Evo što je ovaj put pripremio popularni splitski klub

VIKEND U JUDINOM DRVU Evo što je ovaj put pripremio popularni splitski klub

U petak i subotu neće nedostajati dobre zabave i vrhunske glazbe

Treći vikend u splitskom klubu Judino drvo rezerviran je za nastupe benda Svemirko i DJ-a Young Marca. Trenutno jedan od popularnijih novijih bendova na ovim prostorima - Svemirko u petak dolazi u Split rasplesati svoje fanove.

- Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova tagajoga skupina ostvarit će sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove - poručuju iz Judinog drva. 

Karte se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 50 kuna, na dan koncerta cijena će biti 75 kuna. Pretprodajna mjesta su: Ma Toni, Galerija food, Adriatic Social Club. 


U subotu u suradnji s Adriatic social club po prvi put u Splitu dovode jedno od najvećih imena svjetske klupske scene – Young Marca iz Amsterdama. 

- Young Marco predstavlja jedno od zaštitnih lica Dekmantela, Love International Festivala i Rush Hour etikete. Iz vikenda u vikend puni najbolje svjetske klubove i dokazuje da ga s razlogom smatraju jednim od najboljih DJ-eva današnjice. Suradnja ASC-a i Judinog drva se i ovaj put nastavlja uz posebno uređenje kluba, a svatko tko je bio na prvoj večeri ove suradnje mogao se uvjeriti kako to izgleda, ali i zvuči. Karte u pretprodaji po cijeni od 60 kuna možete kupiti u Adriatic Social Club i Judino Drvo Clubu, cijena karte na dan održavanja je 80 kuna - poručuju iz ovog splitskog kluba.


Vaša reakcija na temu