Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vrijeme je za karneval u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vrijeme je za karneval u City Centeru one

Zabavite se ovog vikenda s najmlađima u omiljenom shopping centru

City Center one se 26. i 27. veljače pretvara u pravu oazu zabave! Spreman je šaroliki program u kojemu će se naći ponešto za svakoga, a mališane čekaju i slatka iznenađenja uz koja će vikend postati još bolji.

Male i velike posjetitelje centra tako će u subotu i nedjelju zabavljati klaunovi, mađioničari i žongleri koji će očaravati svojim trikovima, a u Vukovarsku 207 svratit će i spretna Lea koja ima jednu posebnu moć: obične balone pretvara u baš sve što mališani požele. Spremni su i nezaboravni nastupi koji uključuju hula-hop, a dodatan spektakl osigurat će zabavljači koji će se najdražim shopping centrom provozati monociklom ili pak smjelo zaputiti u šetnju na štulama. A da ovi trenutci nikada ne izblijede, pobrinut će se karikaturist koji će ih vješto zabilježiti. 

Provjerite detaljan raspored aktivnosti i ovog vikenda uživajte u pravom cirkusu koji vas čeka u omiljenom shopping centru. 

Vaša reakcija na temu