Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Prometne zgode i nezgode ZA ŠIBENSKU IZVRSNOST Rotary klub pomaže nadarene mlade

ZA ŠIBENSKU IZVRSNOST Rotary klub pomaže nadarene mlade

Evo kako se možete prijaviti

Rotary klub Šibenik tradicionalno provodi akciju pod nazivom 'Za šibensku izvrsnost' kojom pomaže nadarene mlade sugrađane koji se pripremaju za neki od odabranih studija u kategoriji u kojoj su se pokazali kao izvrsni.

Prijave su moguće putem linka.

Prijaviti se mogu svi mladi ljudi u dobi od 14 do 18 godina (srednjoškolci), a za prijavu je potrebno ispuniti kratki obrazac i priložiti motivacijsko pismo u kojem kandidati objašnjavaju zašto bi baš oni trebali biti nagrađeni.

Rok za prijavu traje do 31. svibnja 2024., stoga požurite s prijavama i pokažite svoju izvrsnost!

Rotary klub Šibenik je ponosan na sve mlade ljude koji su ostvarili zavidne uspjehe te želi nagraditi njihov trud i rad. Prijavite se kako bi imali priliku osvojiti novčanu nagradu koja će vam pomoći u daljnjem razvoju vaših talenata i sposobnosti.

Prva nagrada u iznosu od 1000 €, druga nagrada 750 € i treća nagrada u iznosu od 500 €.

Vaša reakcija na temu