Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zabava, tradicija i adrenalinske igre dolaze u Dalmaland uz otvorenje sezone Aqua parka
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zabava, tradicija i adrenalinske igre dolaze u Dalmaland uz otvorenje sezone Aqua parka

Doživite čaroliju Dalmatinskih tradicija od 30. svibnja do 2. lipnja!

Dalmaland, vaš omiljeni tematski zabavni vodeni park, ponosno najavljuje jedinstveni događaj koji će osvojiti srca svih posjetitelja - Dalmatinske tradicijske igre! Već četvrtu godinu zaredom, oživljavamo duh prošlosti i pozivamo vas da se pridružite nezaboravnom iskustvu punom tradicije, smijeha i adrenalina.

Povratak korijenima

U današnjem svijetu u kojem djeca sve više vremena provode pred ekranima televizora, konzola i mobitela, mi u Dalmalandu želimo vratiti čari igara iz prošlosti. Zato vas pozivamo da se pridružite našem događaju od 30. svibnja do 2. lipnja 2024. godine kako bismo zajedno uživali u izvornim dalmatinskim igrama koje su nekad bile središnji dio naše kulture.


Povezivanje kroz igre

Od potezanja konopa do skakanja u vreći, od igre graničara do karijola, od natjecanja u balunu do bacanja buća, Dalmatinske tradicijske igre pružit će vam priliku da se zabavite na način na koji to čine generacije prije nas. Pozivamo sve domaće i strane goste da nam se pridruže u ovoj nezaboravnoj avanturi.

Pobjeda kroz zabavu

Svaki sudionik bit će nagrađen posebnom majicom koja će postati uspomena na ovaj jedinstveni događaj, a pobjednici će osvojiti fantastične nagrade koje će ih podsjećati na njihovu pobjedu u tradicionalnim igrama.


Zabava nadmašuje očekivanja

Ali to nije sve! Počinjemo s nevjerojatnom pjena partijem koja će vas staviti u pravo raspoloženje za sve što slijedi. Bit će tu i podloga DJ-a koja će nas držati u ritmu cijelo vrijeme, uz obilje plesa, smijeha i veselja. Također, ne zaboravite da otvaramo naš novi Aqua park s mnoštvom raznovrsnih vodenih tobogana i razigranih bazena!

Ljeto u Dalmaciji nikad nije bilo uzbudljivije

Dalmatinske tradicijske igre u Dalmalandu su svojevrsna uvertira u ljeto, jer ovaj vikend otvaramo i vodeni park, prilika za uživanje u suncu, kupanju i nezaboravnom provodu.

Nemojte propustiti priliku da budete dio ove čarolije koja će obogatiti vaše iskustvo ljeta u Dalmaciji.

Osigurajte Vaše mjesto u ovoj nezaboravnoj avanturi

Zapamtite datume - od 30. svibnja do 2. lipnja 2024. godine, Dalmaland je mjesto gdje se tradicija susreće s zabavom, gdje se stvaraju uspomene i gdje se radost dijeli sa svima!

Nemojte oklijevati, kupite ulaznicu odmah na https://www.dalmaland.com/cjenik ili zatražite više informacija na e-mail info@dalmaland.com.


Vaša reakcija na temu