Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZAVRŠIO PRVI DAN 10. ULTRE Tisuće ultranauta u Parku mladeži, pogledajte koga smo sve sreli

ZAVRŠIO PRVI DAN 10. ULTRE Tisuće ultranauta u Parku mladeži, pogledajte koga smo sve sreli

Jubilarno izdanje festivala elektronske glazbe tri dana bit će u Splitu

00.04 - Essence je šestu godinu za redom sponzor najšarenijeg iglua na Ultri Europe. Nagovorili i našu Gabrijelu da se prepusti ultra make upu. Pogledajte ovdje.

23.12 - Joe Bašić, vlasnik tvrtke koja je ekskluzivni nositelj licence festivala Ultra Europe za Hrvatsku već pri početku prve večeri je kazao kako je jako zadovoljan jubilarnim desetim izdanjem. Otkrio nam je i neke zanimljivosti.

22.28 - Posjetitelji ove godine na Ultri mogu iznajmiti posebne ormariće za odlaganje stvari kako bi one ostale na sigurnom. Detalje pronađite ovdje.

22.00 - Na Umf radio stageu u 22 sata s nastupom je počela Knoll Doll, naša najvatrenija i najpoznatija navijačica Ivana Knoll.

Susreli smo je pri dolasku na Ultru, kada je Dalmatinski portal otkrila da će puštati komercijalnu glazbu. No, najavila je da će nas iznenaditi.

Pred njezin nastup okupilo se dovoljno publike koja se već zagrijala. Domaći su je dočekali uz povike: ' Ajmo Ivana!'.

21.49 - Cijene hrane i pića su astronomske. Detalje pronađite ovdje.

21.43 - Još jedna novost na ovogodišnjoj Ultri. Kako bi se smanjili redovi za wc, uvedeni su plastični pisoari. Tako žene mogu prije stići na red za korištenje wc-a.

21.40 - Svećenici i volonteri udruge Evangelion i ove godine na Ultri u Splitu imaju svoj štand na kojoj partijaneti mogu besplatno uzeti bočice s vodom. Ove godine pripremili su i pladtične čaše na kojima stoje natpisi ‘You are glorious in my sight’ i ‘You are precious in my sight’.


Kod štanda su se okupili brojni partijaneri, a osim po onu vode, dođu i na ‘čašicu’ razgovora.

21.21 - Evo djelić ozračja iz Parka mladeži.

20.53 - Sasvim slučajno su se ovako obukli, sasvim slučajno su tri kompleta kupili u istoj trgovini. Ivan, Jure i treći neimenovani partijaner asimilirali su se u masi maskiranih i šarenih Ultranauta. Kako i ne bi kad im je ovo deseta Ultra koju posjećuju.

Kažu da su sve do sad vidjeli pa ne očekuju ništa spektakularno od ovog izdanja Ultre, a na pitanje raduju li se nekom izvođaču, dogovorili su:

- Iskreno, ne virujem da ću se ikoga sićat - uz osmijeh je rekao Ivan. Njegova čupava kapa poznata je još iz prijašnjih godina.

- Kapa ide sa mnom na Ultru već sedam - osam godina. Nikad je nisam zagubio, ide sa mnom na jedan ili dva događaja godišnje - rekao je Ivan.

Pred ulazom smo sreli dvije Njemice zanimljivog stajlinga. Tek su sletjele u Split, navukli festivalsku odjeću i pojurile na festival. Raduju se brojnim izvođačima koje će slušati iduća tri dana.

20.48 - Večeras je u Splitu počelo jubilarno 10. izdanje Ultra Europe festivala, a tijekom tri festivalske večeri nastupit će brojni DJ-jevi. Bit će tu onih svjetskog glasa, ali i domaći među kojima će se  na Parku Mladeži tako pronaći i naša najvatrenija i najpoznatija navijačica Ivana Knoll. Ovdje pogledajte i posluštajte što nam je rekla.

Fotogalerija: Ivana Knoll na Ultri

20.38 - Glitter i žarke boje dobitna su kombinacija za Ultra Europe festival, a na to su se odlučile Kanađanke koje su prvi put u Splitu.
Oduševljene su gradom.

- Ljudi su predivni, plaže su savršene! Morska hrana je vrhunska, preporučujemo crni rižoto od sipe. Genijalan je! - kazale su djevojke. 

Nije im ovo prvi put na festivalu, ranije su bile u Miamiju, no za sada im je atmosfera u Splitu puno bolja.

Shane, Danny i ostalim curama poželjeli smo dobru zabavu, a na odlasku su nas zagrlile i poslale puno poljubaca. Uz takvu energiju, teško da im može biti loše

20.14 - Martina Lončar jedna je od svjetskih partijanerica koju smo susreli na ulazu u Park Mladeži. Otkiva nam zašto je splitska Ultra bolja od one u Miamiju.

19.51 - Uber je smislio genijalnu ideju kako bi maksimalno olakšao partijanerima, ali i taksistima u Splitu za vrijeme Ultre. Više pročitajte ovdje .

19.27 - Otvoreno je jubilarno 10. izdanje Ultra Europe festivala. Stotinjak ‘Ultranauta’ čekalo je na ulazu kako bi prvi kročili na Park Mladeži.

Fotogalerija: Ultra Europe Music Festival | foto: Bogdan Klarić
U sljedeća tri dana tisuće posjetitelja iz 140 zemalja svijeta uživat će u ovom festivalu elektronske glazbe koji je u Split doveo neke od najboljih svjetskih DJ-eva.

Prvi festivalski dan, na glavnoj pozornici, otvara hrvatsko ime MATRODA, a potom stižu i Maddix, Alison Wonderland i KSHMR. Slijedi Armin van Buuren, a u prvu festivalsku zoru, desetke tisuća rasplesanih ‘Ultranauta’, povest će jedan od najvećih – nizozemski glazbeni mag Hardwell s početkom u 3.30. 

RESISTANCE STAGE također otvara domaće ime, Tomo in der Mühlen, a potom nastupaju Franky Wah, Joris Voorn, Deborah De Luca u 1 sat te Adam Beyer od 3 do 5 sati.

Vaša reakcija na temu