Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Želite li se za Novu godinu osjećati aristokratski?

Želite li se za Novu godinu osjećati aristokratski?

Iz dvorca Principovac pruža se zadivljujući pogled na Ilok, Srijem i Bačku

Nadomak središta povijesnog i vinskog grada Iloka, na pejzažnom brežuljku odakle se pruža zadivljujući pogled na Ilok, Srijem i Bačku smjestio se dvorac Principovac. Izgrađen je još 1864. godine kao ljetna rezidencija kneževske obitelji Odescalchi koja je tu boravila u vrijeme lova i berbe grožđa. Obzor koji na čovjeka djeluje opuštajuće uz vino, hranu i ambijent pobuđuje hedonističke porive i čini da se osjećate nekako 'aristokratski'…

- Dočekajte Novu godinu u jedinstvenom ambijentu Principovca, na mjestu gdje je vino izvor i stil života! - poručuju iz Iločkih podruma, a upiti i rezervacije vrše se mailom staripodrum@ilocki-podrumi.hr ili na telefon 032/590 088.

U svečanoj sali Princeps, dodajmo, goste će zabavljati Davor Radolfi i Ritmo Loco band.

PROGRAM

 31.12.2016

od 13:00 sati

Prijava u hotel i smještaj u sobe

Slobodno vrijeme

18:30 sati

Turistički vlakić Traminac Express

prevozi goste na Ladanjsko imanje Principovac

20:00 sati

Svečana večera i doček Nove 2017. godine

Zabavljaju Vas Davor Radolfi i Ritmo Loco band

Šampanjac i vatromet u ponoć

1.1.2017.

09:00-12:00 sati

Doručak i odjava smještaja

Obilazak starih vinskih podruma uz Traminac i domaće lepinjice

Cijena paket aranžmana


580 kn/osoba

- Cijena samog dočeka

do 18.12.

350 kn/osoba

- Cijena samog dočeka

od 19.12.

400 kn/osoba

MENU

Predjelo

Plata Princeps (Srijemske delicije: kulen, kobasica, kulenova seka, sir…)

Domaća čvarkara i kiflice

Juhe

Juneća ragu juha s domaćim rezancima i povrćem

Prvo glavno jelo

Dvorski odrezak (svinjski but punjen kulenom i sirom)

Pečena domaća kobasica s krpicama i slatkim kupusom

Prilozi

Rizi–bizi, povrće na žaru, krumpir na seljački način

Salate

Sezonska miješana salata

Francuska salata

Drugo glavno jelo

Svinjski buncek s kiselim kupusom

Pečena prasetina s krumpir salatom

Slastice

Sitni kolači i torte

Večera poslije ponoći

Sarma s pire krumpirom

Paket pića uz večeru

Aperitivi

Iločki vinjak, Pelin Krauter, rakija

lozovača, rakija traminka

Odabrana vina Iločkih podruma

Graševina 0,75 l, Kapistran crni 0,75 l

Pjenušac  Princeps  – u ponoć

Pivo Karlovačko 0,5 l

Jamnica 1 l, Jana 0,5 l

Prirodni sokovi  1 l (sok od naranče i jabuke), gazirani sokovi  1 l (Coca–Cola, Fanta)

Kava

Vaša reakcija na temu