Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zvonimir Barišin Željko Samardžić dobio odbijenicu za Sustipan, no ravnatelj Park šume Marjan kaže da nije sve gotovo

Željko Samardžić dobio odbijenicu za Sustipan, no ravnatelj Park šume Marjan kaže da nije sve gotovo

'Obratit ću se Vijeću za kulturu Grada Splita pa neka oni donesu odluku'

Kako trenutno stoje stvari, ništa od nastupa Željka Samardžića na splitskom Sustipanu. Događaj je bio planiran za sredinu kolovoza, ali nije dobio zeleno svjetlo kod ravnatelja Park šume Marka Pejnovića. Pitali smo u čemu je problem. 

Samardžić je već napunio Spaladium arenu, a na Sustipanu je nastupao šaroliki izbor izvođača. Gdje je zapelo sa Samardžićem? Je li problem s vrstom glazbe? 

'Nipošto. Pitao sam je li Samardžić nastupao već na Sustipanu, rekli su mi da nije. I zato nisam dao suglasnost. No, držim da nije moje da donosim odluku o tome. Već u ponedjeljak obratit ću se Vijeću za kulturu Grada Splita pa neka oni odluče o tom koncertu. Nema ništa sporno, ako je volja javnosti da se koncert održi, onda će biti tako', kazao nam je Pejnović.

Vaša reakcija na temu