Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZIMSKI AKVAREL Adventske i božićne svečanosti u Splitu trajat će više od mjesec dana, provjerite gdje će sve biti kućice

ZIMSKI AKVAREL Adventske i božićne svečanosti u Splitu trajat će više od mjesec dana, provjerite gdje će sve biti kućice

Manifestacija će započeti 28. studenog, a završiti 6. siječnja

Spalatum D.M.C. i Turistička zajednica grada Splita objavili su javni poziv za popularne 'kućice' i klizalište u Đardinu na koji se svi zainteresirani mogu prijaviti zaključno do 28. listopada u 14 sati. 

Manifestacija 'Adventske i božićne svečanosti u Splitu - Zimski akvarel 2020/21.' centar događanja imat će u Đardinu i oko njega.

U tom parku će biti postavljeno klizalište, ugostiteljske kućice s prigodnom gastro ponudom, slatke kućice, trgovačke kućice s prigodnim asortimanom u Ulici kralja Tomislava, ispred Galerije umjetnina, a dio ugostiteljskih i trgovačkih kućica bit će i na Trgu Gaje Bulata.

Zimski akvarel započet će u subotu, 28. studenog, paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu, a trajat će do Sveta tri kralja 6. siječnja 2021.

- Đardin se zadnjih nekoliko godina pokazao kao popularno odredište Splićana i njihovih gostiju. Kad se tome doda i bogatstvo božićnih dekoracija uz probrani glazbeni program koji će se održavati svakog dana, ne sumnjamo da će ovogodišnji Advent u ovim novim uvjetima biti primjeren za sve generacije posjetitelja - poručili su iz Spalatum D.M.C.-a.

U Strossmayerovom parku tako će se nalaziti: klizalište, centralna bina, devet ugostiteljskih kućica, četiri trgovačke i tri slatke kućice s fritulama. Ulica kralja Tomislava kod Galerije planirana je lokacija za četiri trgovačke kućice, a Trg Gaje Bulata za dvije ugostiteljske i dvije trgovačke kućice. Plato ispred Fine na Prokurativama imat će i ove godinu dječji vlakić.

Realizacija manifestacije u Splitu kao i u drugim gradovima ovisit će o epidemiološkoj situaciji, a planiran je i glazbeni program koji će se svakodnevno održavati na centralnoj pozornici u Đardinu. Organiziranje svih zabava i događanja ovisit će o trenutnoj epidemiološkoj situaciji te preporukama Stožera, a prvenstveno će se u svim segmentima voditi računa o sigurnosti posjetitelja.

Sve informacije za zainteresirane izlagače dostupne su na web stranicama Spalatum D.M.C.-a.

Vaša reakcija na temu