Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatarna Reić na Sajmu vjenčanja: 'Nudimo oko 1000 modela prstenja'
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Zlatarna Reić na Sajmu vjenčanja: 'Nudimo oko 1000 modela prstenja'

Mladenci se interesiraju, pitaju, zaustavljaju - kaže Dragan Righi

Obiteljska tradicija duga skoro pa 50 godina, od 1968. nastavlja se i dalje. Zlatarna Reić, vlasnice gospođe Silvane Righi, nudi oko 1000 modela vjenčanog prstenja, za čiju se izradu koriste ručne, ali i najsuvremenije moderne metode, poput 3D dizajna - printanja...

- Na sajmovima smo posljednjih desetak godina. Treći put smo na ovom sajmu i izuzetno smo zadovoljni. Mladenci se interesiraju, pitaju, zaustavljaju - kazao nam je Dragan Righi iz ove splitske zlatarne, koja se nalazi u samom centru grada, u Bosanskoj ulici.

Različite su cijene prstenja, a u cijenu je uključeno graviranje teksta poput imena i datuma vjenčanja. A Draganov jedini savjet, kada mu stignu mladenci, glasi:

- Ispunite svoje želje, mi smo vam na usluzi!

Vaša reakcija na temu