Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZVIJEZDE - LJETNI HIT Konobar iz Splita osvojio simpatije publike i žirija

ZVIJEZDE - LJETNI HIT Konobar iz Splita osvojio simpatije publike i žirija

Dvadesetdevetogodišnji Ivo Marinković odabrao je hit Georgea Michaela 'Faith'

Nakon što su dosad poslušali 24 natjecatelja koji konkuriraju za prolazak u TOP 10, pred žiri showa 'Zvijezde - ljetni hit' večeras je izašlo još 12 talentiranih i raspjevanih kandidata iz svih dijelova Hrvatske, ali i susjednih zemalja. 

Prva kandidatkinja koja je stigla na pozornicu bila je 30-godišnja Mia Jašarbegović iz Sarajeva. Simpatična profesorica violine prije dvadeset godina imala je svoj prvi javni nastup, kada otpjevala je upravo pjesmu Nine Badrić, a večeras je ponovno odabrala njezinu pjesmu 'Vjetrenjače'. Čim je čula prve taktove svoje pjesme, Nina je podigla svoj stolac kako bi joj dala podršku. Mia je za svoj nastup zaradila četiri podignuta stolca, dok je jedino Tonči Huljić ostao dolje. 

Drugi po redu nastupio je 29-godišnji Splićanin Ivo Marinković, koji je odabrao hit Georgea Michaela 'Faith'. Njegov nastup rasplesao je Petra Grašu, Andreu Andrassy, Ninu i Tončija, dok je stolac Branka Đurića Đure jedini ostao nepodignut, uz komentar da mu je zvučao kao odlična imitacija. 

- Kad čuješ 'Faith', stalno imaš Georgea Michaela i njegovu energiju u glavi… Interesiralo me da vidim tvoje lice, taj pokret i bio sam u pravu. Jako mi je drago što sam se digao i što si dobio četiri stolca jer taj osmijeh koji imaš pokazuje vjeru, nadu, a gesta pokazuje radovanje životu… Da se nisam dignuo, imao bih grižnju savjesti do kraja života - komentirao je Tonči. 

- Ivo, ja te znam s Fejsa, super pjevaš, jako mi se sviđa kako se ponašaš na sceni, i ja nisam čula Georgea Michaela nego tebe - rekla mu je Andrea.

- Jedno veliko bravo. Imaš super boju glasa, a onda kad sam se zagledala u taj osmijeh, evo ako se nisam skoro zaljubila - dodala je Nina, priznavši da je bila pomalo skeptična kad je čula prve taktove pjesme svog omiljenog pjevača.

Ivo Marinković, dodajmo, po struci je kemijski tehničar, a sezonski radi kao konobar.

Dvadesetpetogodišnja Ana Marija Karakaš odabrala je Severininu pjesmu 'Tvoja prva djevojka' i zaradila tek tri podignuta stolca. Nakon Ana Marije na pozornicu je stupio 27-godišnji Dominik Heštera iz Hercegovca koji je otpjevao i odsvirao pjesmu 'Sreća' grupe Songkillers, kojom je zaradio svih pet stolaca. Svoje glazbene snove lovi i 16-godišnja Sara Fabian iz Zagreba koja je za svoj prvi nastup u 'Zvijezdama' odabrala pjesmu Nicki Minaj 'Superbass'. Nakon Sare Fabian na pozornicu je stigla njezina imenjakinja. Devetnaestogodišnja Zagrepčanka Sara Radaković otpjevala je 'Idem tamo gdje je sve po mom' grupe Jinx. Svoje su stolce podignuli Đuro, Nina i Tonči. Zlatko Tole, 21-godišnjak iz Širokog Brijega, sljedeći se popeo na pozornicu. Grašinom pjesmom 'Volim i postojim' raznježio je publiku, no zaradio je četiri stolca. Nakon Zlatka došao je red na 24-godišnju Zagrepčanku Katarinu Malenicu koja se hrabro odlučila za pjesmu '7 Rings' jednog od ponajboljih mladih ženskih vokala današnjice, Ariane Grande

Sljedeći natjecatelj bio je 33-godišnji Duško Mandić iz Vukovara. Za svoje predstavljanje žiriju odabrao je bezvremenski hit Olivera i Gibonnija 'U ljubav vjere nemam' i zaradio ovacije publike, no samo četiri podignuta stolca. Dvadesetdvogodišnja Dijana Halužan za svoju je izvedbu Rihannine pjesme 'Diamonds' zaradila samo tri stolca. Tri godine starija Lana Gotvald odabrala je Severininu pjesmu 'Uzbuna'. Vatrena crvenokosa za svoju je energičnu i plesnu izvedbu zaradila tek dva podignuta stolca - Tončijev i Grašin. 

Posljednji kandidat večeras bio je 21-godišnji Marko Omazić iz Livna. Izvedbom pjesme 'Selma' Bijelog dugmeta potpuno je oduševio žiri koji ga je nagradio sa svih pet podignutih stolaca

Vaša reakcija na temu