Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ante Cash u '1 na 10': Saša Antić će dobiti spomenik u Splitu, Vuco mi je pričao da je upucao semafor da ne prođe kroz crveno...

Ante Cash u '1 na 10': Saša Antić će dobiti spomenik u Splitu, Vuco mi je pričao da je upucao semafor da ne prođe kroz crveno...

Imoćanin je još opisao Gibonnija, Thompsona, Severinu, Rozgu, Grdovića...

Ante Cash je gost naše rubrike '1 na 10'. Pročitajte kako je reper iz Imotskog, inače s pjesmom 'Vakula' nominiran za Porina u kategoriji 'najbolja vokalna suradnja', opisao 10 osoba...

GIBONNI: Odličan. Doduše, nekad mu ne razumijem sve riječi, al' se pravim da razumijem i da je 'dobro to reka'.

THOMPSON: Lakmus papir životne filozofije prosječnog Hrvata. Čim kažeš što misliš o njemu, dosta govoriš i o sebi. Njega se ili voli ili mrzi, ja ga recimo volim i ne vidim konkretnih grijeha za hajku na njega. Evo, sad sam rekao više o sebi nego o njemu, jer se njega ne može analizirati u par rečenica.

SEVERINA: Dovoljno inteligentna da unatoč eksponiranju uspješno godinama skriva pravu sebe, ali imam dojam da je prava ona iznimno dobra i emotivna osoba. Zato se i skriva.

JELENA ROZGA: Wannabe Severina al' po meni nije ni blizu, po ničemu.

MLADEN GRDOVIĆ: Kada netko razbije Jaguara, izađe iz njega i otiđe leći prije očevida, zaslužuje spomenik.

SAŠA ANTIĆ: Mjerna jedinica za dobrotu. Jedan od najdražih ljudi koje znam, a u isto vrijeme možda i najveći umjetnik ovoga vremena (što često zna biti obrnuto proporcionalno). Ne znam kako će izgledati Split za sto godina, ali sam siguran da će imati njegov spomenik.

ZLATKO HASANBEGOVIĆ: Zavrtanje česme itekako podržavam jer portal s dvoje zaposlenih, isto toliko klikova i pola milijuna kuna od države je sve samo ne nevladin. 

VOJKO VRUĆINA: Talentiran lik.

SINIŠA VUCO: Napili smo se jednom pa mi je pričao kako je upucao semafor da ne prođe kroz crveno.

GORAN BARE: Šteta. Primjer kako glupost iz praktički djetinjstva pretvori život u pakao.

Vaša reakcija na temu