Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Završio u zatvoru zbog pokušaja silovanja: Bacio ženu na krevet, počeo je gušiti rukama i nogom

Završio u zatvoru zbog pokušaja silovanja: Bacio ženu na krevet, počeo je gušiti rukama i nogom

Gore zlo spriječili su policajci

Sudac istrage splitskog Županijskog suda poslao je na mjesec dana u zatvor 45-godišnjaka privedenog zbog pokušaja silovanja 33-godišnjakinje. Jučer, sat i pol iza ponoći u obiteljskoj kući, bez pristanka žrtve pokušao je izvršiti spolni odnošaj. 

Žrtva je bježala, dok je okrivljenik nije uhvatio i bacio na krevet. Počeo ju je gušiti, prvo rukama, a potom i potkoljenicom kojom joj je stao na vrat. U daljnjem postupanju spriječili su ga policajci koji su stigli na mjesto događaja. 

Nakon ispitivanja u Državnom odvjetništvu, zatražen je pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te ponavljanja djela. Već je, naime, osuđivan zbog kaznenih djela s elementima nasilja i droge.

Vaša reakcija na temu