Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rubić ponovno završio u zatvoru, nije otkrio što je mislio s automatskom puškom

Rubić ponovno završio u zatvoru, nije otkrio što je mislio s automatskom puškom

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela

Ante Rubić zvani Crv, koji je odrobijao 14 godina zatvora zbog ubojstva i pljačke, vratio se u zatvor. Sudac istrage splitskog Županijskog suda prihvatio je prijedlog Državnog odvjetništva i poslao ga u pritvor na mjesec dana kako ne bi ponovio djelo. 

Rubića je policija pokupila u subotu popodne nakon dojave građana da se čuju hici u Katunima u omiškom zaleđu. Utvrđeno je kako je upravo on pucao iz automatske puške, koja je pronađena u njegovom vozilu. 

Što je mislio s puškom, Rubić nije otkrio, a ništa nije kazao ni o pucanju na rubu sela u subotu popodne. 

Nakon što je odslužio kaznu za ubojstvo i pljačku, izašao je na slobodu, ali i dalje ima posla s policijom. Prošle godine na balkonu je aktivirao ručnu bombu. U eksploziji je ranjen pas. 

Vaša reakcija na temu