Foto: Biljana Gaurina
Pogledajte novu kolekciju Monike Sablić, dizajnerica se ponovno našla u ulozi modela

Pogledajte novu kolekciju Monike Sablić, dizajnerica se ponovno našla u ulozi modela

Poznata umjetnica Biljana Gaurina je snimila fotografije

Nakon što su joj zaštitna lica za kolekcije bile najljepša Europljanka 1993. Fani Čapalija, manekenka Iva Leko, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. Iris Rajčić, te ukrajinska glumica, voditeljica, pjevačica i manekenka Ana Sedokova, splitska dizajnerica Monika Sablić stala je pred fotobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

- Nisam imala tremu pozirajući jer Biljana je prava profesionalka, a odlučila sam se ovaj put bit model za moju kolekciju zbog klijentica koje me vole vidjeti u odjeći s mojim potpisom - kaže Miss Dalmacije 1999. godine.

Kolekcija se sastoji od crvene haljine na crne točkice, duge bijele haljine na preklop i čipkastog kratkog kombinezona koji izgleda kao haljinica. Prepoznatljiv Monikin potpis su dodaci u kosi i velike naušnice zlatarne Dvornik.

Ti detalji dali su razigran i dalmatinski štih cijeloj kolekciji što je oduševilo klijentice. Kapmanja je snimana u etno selu Gastro Zagora na Klisu, frizuru potpisuje Ivica Šuljak, a make up Madri.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare