Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIT MAKEOVER Nova kandidatkinja Maja Radoš: 'Ovo je kao da sam ulovila zlatnu ribicu!'

SPLIT MAKEOVER Nova kandidatkinja Maja Radoš: 'Ovo je kao da sam ulovila zlatnu ribicu!'

Novi osmijeh mi je na prvom mjestu, a onda i ove druge usluge koje sam dobila

Maja Radoš je naša nova kandidatkinja u projektu Split Makeover! Ova 42-godišnja majka i supruga trenutačno je nezaposlena, stoga smo je poprilično razveselili kada smo je obavijestili da je ona upravo ta koja će uživati u bogatom paketu koju smo pripremili u sklopu projekta. Maja će uživati u spa centru, promijenit ćemo joj frizuru i osmijeh, što ju posebno veseli.

- Nisam mogla vjerovati da ste baš mene odabrali. Po prirodi sam vesela osoba i uvijek se smijem, ali ponekad mi je malo neugodno zbog mojih zubiju. Kada bih mogla zaželjeti zlatnoj ribici da mi ispuni želje, to bi bio novi osmijeh na prvom mjestu, a onda i ove druge usluge koje sam dobila. Sretna sam što ste me izabrali i veselim se danu kada ćemo vidjeti moju završnu transformaciju - rekla nam je Maja.

Podsjetimo, Split Makeover smo pojačali s uslugom stomatološke ordinacije Dental Kovačić te će kandidatkinja besplatno dobiti i njihove usluge.

Dalmatinski portal, poznato je, Makeover radi u suradnji sa splitskim kreativcima: Duje Buljan bit će ponovno zadužen za make up, Marija Topić iz frizerskog salona Topic za frizuru, dok će Filomena Spa Centar kandidatkinji darovati paket usluga iz svoje ponude. Na kraju će ona stati ispred foto objektiva profesionalnog fotografa, a modne fotografije će također dobiti na poklon.

Do sada su u serijalu Dalmatinskog portala sudjelovale kandidatkinje Višnja Smoje TavolacciNives ŠćepanovićMaja VišićIvana ČurinMagdalena Pulić KalinićMilena Prosperić i Lenka Turić.

Vaša reakcija na temu