Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grmoja i Škorić se zakačili zbog 'Hrvatske uživo': Pročitajte što su jedan drugome poručili!

Grmoja i Škorić se zakačili zbog 'Hrvatske uživo': Pročitajte što su jedan drugome poručili!

Čelnik splitskog HDZ-a je rekao da je Maja Sever najbolji primjer arogantnog i bahatog SDP-ova propagandista

Na tvrdnju Nikole Grmoje da javna televizija postaje privatna televizija premijera Andreja Plenkovića, a to je izjavio zbog najave ukidanja emisije 'Hrvatska uživo' urednice Maje Sever, reagirao je Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a. Nakon što je Dalmatinski portal prenio Grmojin stav, Škorić je poručio: 

- Konačno korak naprijed prema javnoj televiziji. Maja Sever postala je najbolji primjer arogantnog i bahatog SDP-ova propagandista koji promovira propalu totalitarističku ideologiju. Licemjerno je da emisiju 'Hrvatska uživo' uređuje osoba koja mrzi sve hrvatsko. E moj Grmoja, ni u snu nisam moga vjerovati da ćeš ti i Most Maju Sever štititi... 

Saborskim rječnikom rečeno, Grmoja je iskoristio 'repliku na repliku'.

- Vidim da me proziva Petar Škorić iz HDZ-a jer sam reagirao protiv ukidanja emisije 'Hrvatska uživo'. Po njemu, Maja Sever je navodno SDP-ov propagandist, a ta mu je pretpostavka dovoljna za sud o cijeloj emisiji koja je obrađivala mnoge teme od socijale do problema osoba s invaliditetom. Zanimljivo... Još je zanimljivije da Petra Škorića nigdje nije bilo kada se ukidalo emisiju desnog novinara Dujmovića jer je ugostio nekoliko osoba koje nisu po volji premijera?! Podsjećam da je Most i tada oštro reagirao, protiveći se smjenama osoba koje nisu na liniji Andreja Plenkovića.

Ipak, kada govorimo o g. Škoriću moramo imati na umu da je njemu jako teško shvatiti da postoji opcija koja želi javni servis koji neće biti u službi vladajućih, tj. u službi partije, bilo one plave, bilo crvene. A najžalosnije je što vašu partijsku propagandu moraju plaćati hrvatski građani - napisao je Grmoja.

Dodao je i ovo:

- Isto kao što će građani Splita nakon današnje odluke Gradskog vijeća o povećanju prireza plaćati PR Škorića i Opare, jer Škoriću niste trebali uzeti od građana da bi im navodno vratili kroz besplatne udžbenike. Za udžbenike bi bilo dovoljno da ste skromnije budžetirali svoje reprezentacije i reorganizirali rad Gradske uprave i ukinuli naknade za sva upravna vijeća, nadzorne odbore i naknade za gradske vijećnike. Tada ne bi bilo potrebe ni za malim povećanjem nameta, a kamoli za ovako nakaradnim sjedanjem na leđa građana Splita. Ali to vam nije palo na pamet. Najlakše je guliti građane i pričati o hrvatstvu. Tu ste se vi iz HDZ-a izvježbali.

Vaša reakcija na temu