Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Juventus u Bergamu do boda u nadoknadi

Juventus u Bergamu do boda u nadoknadi

Mario Pašalić u igru je ušao u završnici

U 25. kolu talijanske Serie A, Atalanta je na svom terenu remizirala s Juventusom 1:1.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Ruslan Malinovskyi u 76. minuti, kada je snažno potegnuo s 20-ak metara i svladao gostujućeg čuvara mreže Wojciecha Szczesnya. Bod gostujućoj momčadi donio je Danilo u 92. minuti susreta.

Mario Pašalić u igru je ušao u nadoknadi.

Domaćin ovim remijem nije iskoristio priliku da preskoči današnjeg suparnika u ukupnom poretku te se još uvijek nalaze na 5. mjestu, dok se 'Stara dama' nalazi mjesto ispred s dva boda više i utakmicom više.

U sljedećem kolu Juventus očekuje gradski derbi s Torinom našeg Ivana Jurića, dok Atalanta gostuje kod Fiorentine, ali prije toga u Bergamo stiže grčki prvak Olympiacos, u susretu nokaut faze Europske lige.

Vaša reakcija na temu