Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UOČI PUTA OD 3500 KILOMETARA Duje Bajrušović: Rekao sam Teu da ne mogu više

UOČI PUTA OD 3500 KILOMETARA Duje Bajrušović: Rekao sam Teu da ne mogu više

Daj Bože da opet budemo prvaci pa da dogodine negdje otputujemo i guštamo

Duje Bajrušović je nakon trećeg poraza Makarana u elitnoj skupini Lige prvaka rekao:

- Šteta, baš smo pričali u svlačionici. imali smo dva zicera kod 1:0 i bila bi gotova utakmica. Bilo bi nam puno lakše otići doma s pobjedom, ali što je tu je, mislim da smo ovu utakmicu odigrali više nego korektno, no dogodio se poraz.

Izgledalo je i kao da je nedostojao još koji igrač u rotaciji...

- Vidjeli ste to i vi s tribine, a možete zamisliti kako je nama bilo dolje. Zadnjih osam-devet minuta nas petorica, koji smo većinu utakmica izvukli, stvarno više nismo mogli. Rekao sam Teu: 'Ne mogu'. Mjesec dana nisam zbog ozljede bio u treningu, igrao sam samo protiv Benfice. Hvatali smo zrak i na kraju smo kažnjeni.

Sad treba gledati prema naprijed...

- Velika je stvar što smo bili ovdje. Daj Bože da opet budemo prvaci pa da dogodine svi skupa negdje otputujemo i guštamo. Plasman u elitnu skupinu Lige prvaka je velika stvar za tako mali klub i grad, stvarno šteta što nismo bod uzeli. Ovo su ovdje sve profesionalci koji treniraju dva puta dnevno, a organizirani su kao velikonogometni klubovi. Nadam se da ćemo mi korak po korak jedan dan stići do toga.

Bajrušovića sada čeka put dug 3.500 kilometara preko Pariza i Njemačke, pa sve do Ljubljane, gdje ga čeka automobil. S njim će i djelatnik kluba Marinko Batur.

- Nije mi to problem, bojim se aviona. Idem na vlak, u utorak navečer sam kući.

Vedran Kazazić je poslije poraza od Sibirjaka kazao:

- Nakon pet dana u Lisabonu, gdje je svak dao zadnji atom snage, danas smo se stavili. Vodili smo, iako su oni klasa iznad nas. Šteta što nismo ostali neporaženi. Okrećemo se sada prvenstvu, cilj nam je i ove godine osvojiti titulu. Ovo je za nas bilo veliko iskustvo koje nitko nikada neće zaboraviti.

Vratar Filip Bašković bio je i večeras jedan od najboljih, a odlučujući gol je primio iz kaznenog udarca s deset metara...

- Dali smo sve od sebe. Joan je institucija u futsalu, vrhunski igrač koji je sve osvojio. Svaka mu čast. Nadam se da ćemo i dogodine biti tu, ovo iskustvo će nam puno pomoći i u našem prvenstvu. Cilj je prvo mjesto pa opet Europa. Meni osobno je ovo motiv da krenem raditi još više i dam sve od sebe u daljnjoj karijeri.

Vaša reakcija na temu