Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Futsal Dinamo slavio u Omišu nakon penala i izborio petu utakmicu finalne serije

Futsal Dinamo slavio u Omišu nakon penala i izborio petu utakmicu finalne serije

Bilo je dramatično

Olmissum i Futsal Dinamo će u petoj utakmici finala doigravanja odlučiti o prvaku Hrvatske u futsalu. U četvrtoj utakmici je Futsal Dinamo slavio boljim izvođenjem penala, nakon što je poslije 40 minuta i produžetaka rezultat bio 3:3.

Olmissum je poveo u 9. minuti, nakon velike greške Dinamove obrane, a potom je četiri minute kasnije Jurlina poslije sjajne-solo-akcije povisio vodstvo. U 16. minuti je Novak iskoristio neopreznost domaće obrane, izašao sam ispred vratara Rozge i poslao loptu u mrežu. Prvi dio su obilježile i loše odluke sudaca koji su svirali barem tri nepostojeća prekršaja Olmissumu, što je u završnici dovelo do akumulacije iz koje je 16 sekundi prije kraja pogodio Novak. Početak drugog poluvremena je obilježio Lekol koji je direktno iz slobodnog udarca doveo Dinamo u vodstvo.

U 28. minuti je pucao Sekulić, vratar Piplica kratko odbio, a naletio je Vanha i iz blizine poslao loptu u mrežu.

Rezultatom 3:3 je završeno prvih 40 minuta, a onda se otišlo u produžetke. Nakon prvoga se rezultat nije mijenjao, a u drugom je 18 sekundi prije kraja pogriješio Žilić pa skrivio penal i zaradio crveni karton. Penal je izveo Perić, ali vratar Rozga je obranio i odveo Omišane do ruleta penala, ali tamo su se radovali gosti.

Vaša reakcija na temu