Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hajduk protiv Rijeke ide po pobjedu za prekid neugodnog niza (UŽIVO, 19 sati)

Hajduk protiv Rijeke ide po pobjedu za prekid neugodnog niza (UŽIVO, 19 sati)

Tijek utakmice možete pratiti na Dalmatinskom portalu

Hajduk danas u 19 sati igra na Poljudu protiv Rijeke još jedan važan susret u borbi za Europu. 'Bijeli' bi se s pobjedom izjednačili na trećem mjestu s Osijekom, koji je jučer poražen od Istre.

No, novija tradicija ne ide na ruku 'bijelima'. Hajduk 2813 dana nije svladao Rijeku na Poljudu, zadnji put im je to uspjelo još u kolovozu 2011. godine (2:1), kada je vrata čuvao Subašić, a igrao je i Andrić, koji je uz Vukušića bio strijelac.

Rijeka je trenutno devet bodova ispred Hajduka, ali šanse su u ovom dvoboju podjednake. 'Bijeli' ne mogu računati na ozlijeđene Juranovića i Vučura, a očekivani sastav je: Posavec, Tudor, Ismajli, Svatok, Bradarić, Nejašmić, Palaversa, Caktaš, Hamza, Gyurcso, Jairo.

Utakmicu sudi Fran Jović iz Zagreba, a pomoćnici su mu Tomislav Petrović i Igor Krmar.

Tijek utakmice možete pratiti na Dalmatinskom portalu, a sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu