Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Izborna komisija potvrdila pravovaljanost kandidature Vinka Radovanija!

Izborna komisija potvrdila pravovaljanost kandidature Vinka Radovanija!

Marko Bartulić, Josip Mihanović i Zlatko Čipčić donijeli su odluku koja omogućuje Hajdukovu kandidatu da na Skupštini bude izabran za predsjednika

Izborna komisija Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske u sastavu Marko Bartulić, Josip Mihanović i Zlatko Čipčić potvrdila je danas pravovaljanost kandidature Vinka Radovanija, koji je sada jedini kandidat za predsjednika NSŽSD-e.

Kako smo prethodno najavili, Radovani ima visoku stručnu spremu i pet godina aktivnog i neprekinutog djelovanja u upravljanju u radnim tijelima, kako Hajduka, tako i HNS-a. Problema nije bilo, tako da se očekuje kako će na Skuštini 11. ožujka Radovani i konačno na mjestu predsjednika naslijediti Alojzija Šuprahu.

Vaša reakcija na temu