Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Klubovi se do petka mogu očitovati o inicijativi Županijskog saveza za zadržavanje 3. HNL Jug sa 18 klubova

Klubovi se do petka mogu očitovati o inicijativi Županijskog saveza za zadržavanje 3. HNL Jug sa 18 klubova

Hrvatski nogometni savez se još nije konačno očitovao glede Neretve

Izvršni odbor Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske donio je prije šest dana zaključak o pokretanju inicijative za zadržavanje dosadašnjeg sustava natjecanja u 3.HNL - skupina jug s 18 klubova.

NSŽSD-e uputio im je dopis u kojemu stoji:

'Slijedom navedenog, ukoliko ste suglasni s navedenim zaključkom, molimo Vas da isto svojim potpisom i službenim pečatom ovjeri odgovorna osoba Kluba.'

Rok za izjašnjavanje klubova je do petka.

Podsjetimo, situacija na trećeligaškom jugu je neizvjesna i stoga što se Hrvatski nogometni savez još nije konačno očitovao glede Neretve, koja je brisana iz registra udruga, ali je službeno još član Treće lige, makar od trenutka brisanja nije odigrala niti jednu utakmicu.

Vaša reakcija na temu