Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SINDIKAT VOZAČA: Nadamo se da u Prometu, unatoč okolnostima, nije upitno podizanje plaća

SINDIKAT VOZAČA: Nadamo se da u Prometu, unatoč okolnostima, nije upitno podizanje plaća

'Ograđujemo od bilo kojih političkih konotacija aktualne teme'

Nakon plasiranja informacije da je tvrtka Promet u financijskim problemima zbog dugova 20-ak jedinica lokalne samouprave, reagirao je Sindikat vozača i prometnih radnika. 

'Ne možemo i nije nam cilj ulaziti u odnose unutar upravljačkih struktura, no iskreno se nadamo i vjerujemo da sredstva za podizanja plaća nisu predmet osporavanja. 

Bez obzira na sve okolnosti, želimo naglasiti da će sindikat i dalje tražiti podizanja materijalnih prava djelatnika Prometa koji bolje plaće trebaju već sutra. Također se odlučno ograđujemo od bilo kojih političkih konotacija aktualne teme i nadamo se da se u budućnosti ova pitanja neće rješavati preko medija', poručuje predsjednik Sindikata vozača i prometnih radnika, Teo Bulić.

Bulić naglašava kako su prioriteti zadovoljni radnici i pružanje kvalitetne usluge korisnicima.

'Jedno bez drugoga sigurno nikada nije išlo', zaključuje Bulić.

Vaša reakcija na temu