Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: UMN Split LIGA VETERANA: Preokret Vagabunda nakon 'jezikove juhe' Joke Pervana

LIGA VETERANA: Preokret Vagabunda nakon 'jezikove juhe' Joke Pervana

Mickey Mouse je šaptom pao protiv Mikrofona golom ikone maloga baluna Vojka Kliškića

COSMOS - PODSTRANA 1:9

U prvom dijelu eurogolovima Barača (koji skoro sa centra od prečke prebacuje balun iza crte gola Cosmosa) i Lisice igrači Podstrane prave osjetnu razliku. U drugom dijelu, nanjušivši krv, Tomislav Buljan kreće u simultanku u kojoj stiže pet puta zatresti mrežu Cosmosa, tek je u kraju utakmice Ivo Gabrić uspio matirati do tada odličnog Pericu

GRAD SPLIT GK GRAD - BASIC RASVJETA 6:2

Već u prvoj minuti napadač Bejzika Budimir stiže do gola. Do kraja prvog dijela najezda bijelih na vrata Šege urodila je plodom kada projektil Biliškova odsjeda u donjem lijevom kutu. U drugom dijelu izjednačena utakmica, šanse su se redale na obje strane, da bi u blitzkrickeu bijeli došli do velike prednosti golovima Mornara (prima balun skroz u lijevom korneru, oslobađa se Fradelića i zakucava balun u rašlje), Gorete i Zlodre. Pokušaj povratka narančastih djelo je Saše Fradelića. Ipak do kraja Jurić i najbolji od bijelih Zlodre stižu do novih golova za konačnih 6:2.

STAARI VUCIBALUN - VET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE 2:1

Staari vucibalun nastavlja s uspješnim igrama, ovaj put šaptom su pali igrači Monthy Phythona. Vuka dovodi Vucibalun u prednost golom iz slobodnjaka skoro s polovice igrališta. Bomba odsjeda u rašljama nemoćnog vratara Lončara. Na veliki pritisak 'žutih' odgovaraju Broketa i Sekulić rijetko viđenim duplim pasem u kojem Broketa glavom vraća Sekuliću balun na volej kojeg spomenuti golgeter šalje iz prve u bliže rašlje gola Lončara. Neizvjesnost u utakmicu vraća Vranković čiji udarac s distance vratar Aljinović samo prati pogledom. U zadnjoj sekundi igrači Monthy Phythona umalo da dođu do boda, ali vratar Aljinović neutralizira veliku priliku. 

MIKROFON - FIRULE 1967 1:1

Podjela bodova najrealniji je ishod utakmice gdje je najbolji među crnima Ivo Jurlin u zadnjim sekundama donio izjednačenje. Prije toga Firule su dugo vodile golom Kalinića

iGLOBE JEZICI - VAGABUNDO 2:3

Veliki preokret na Gripama. U finišu prvog dijela Roje i Mišić donose veliku prednost Iglobeu. Ipak, nakon jezikove juhe Joška Pervana Pece u pauzi bude se igrači Vagabunda, pogotovo Joke Parać, koji s dva efektna gola vraća svaki uloženi novčić. Njemu do ramena bio je iskusni Sina Poljak i golom skreće pozornost managera. 

SPLIT TOMMY - MICKEY MOUSE FF LOZO 6:3

Spektakl na kraju dana odlazi na stranu Tomkićevog Splt Tommyja. U ulozi voditelja pojavio se Nikola Tomičić i vrlo brzo postavio stvari na svoje mjesto tražeći od svojih igrača igru na višeznamenkastu cifru. Ta igra najviše odgovara tandemu Aničić-Gudelj Velaga koji trpaju sve što im dođe po noge. Tako Luka dva puta, a Slobodan tri puta tresu mrežu Borkovića. Za Mickey Mousea u strijelce se upisuju Vidan i dva puta Sablić.

-----------------

Na drugoligaškom istoku U derbiju kola D-Projekt uspijeva neriješiti sa sada već sigurnim prvoligašem Elektrodalmacijom golom Bakote, dok je za električare jedini gol postigao Jović.

Napokon slavlje Isse i to golom Ivkovića u zadnjoj sekundi uspijevaju dobiti Promet sa 2:1. Šimić dom tijesno u zadnjoj minuti preko Vrvila uzima sva tri boda protiv Bankara. is DEUTCHE teško stradava od Petrušićevog ostalo je 1:9. Najbolji na terenu Ivan Petrušić Petra osim dva gola upisuje par vrhunskih asistencija od kojih se neke prevaraju u gol, neke u gol-aut. Novi trijumf Zente, ovaj put sa 2:1 preskaču Antonicu.

Osandesete nastavljaju pozitivan skor, ovaj put odigravaju 1:1 s Kontrom strijelci Kriste i Kovač. U petak navečer PU SD golovima Pleštine, Božikovića i Delića uspijevaju dobiti Polikliniku Matulić kod kojih je jedino bio inspiriran dvostruki strijelac Perić.

--------------------

La Liga45+ u tišini Spaladiuma Miki Maus je šaptom pao protiv Mikrofona i to golom iz akumulacije ikone malog baluna Vojka Kliškića. AB Print gazi sve pred sobom, ovaj put u utrci 'ko će dat više' Alan Delpont i Zdravko Prkić Prka podijelili su plijen, svaki je zastao na brojci od četiri gola (po gol su postigli Kekez i Malvasija) . U konačnici ostalo je 10:2 protiv Feniksa, od kojih su se u strijelce upisali Dražen Radelja i Anđelko Kriste. Preporođeni Pervan zabija gdje god stigne, ovaj put protiv Quo Vadisa, utakmica tek što je počela već je spomenuti golgeter dva puta zvao doma da je dao gol. Ostale golove postižu Orlović, Đogaš, Mrduljaš i Ferić. Dok za Quo Vadis u strijelce se upisuju Juričević i Knezović. Issa na krilima Repanića s dva gola i Lea Perka, Mateljana i Vrdoljaka lako se obračunavaju sa Lokvama ostalo je 5:0.

Vaša reakcija na temu