Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Mladi napadač na odlasku iz Hajduka, a već ima novu ponudu iz HNL-a!

Mladi napadač na odlasku iz Hajduka, a već ima novu ponudu iz HNL-a!

Skupio je skromnu minutažu, a nikad nije bio u početnom sastavu 'bijelih'

Mladi napadač Filip Čuić uskoro napušta Hajduk. Zadnjeg dana svibnja mu istječe ugovor s 'bijelima', te će tada biti slobodan potražiti novu sredinu.

Čuić je za Hajduk skupio šest nastupa, skromnih ukupno 114 minuta, s obzirom da je uvijek ulazio s klupe. Zabio je jedan pogodak, Slaven Belupu na Poljudu. Do veće minutaže nije došao niti u posljednjim kolima, kada 'bijeli' više nemaju opterećenje oko plasmana. Bio je jedan od mladih igrača koji su nastupali i za drugoligaša Solina.

Uglavnom, za dvadesetak dana mu istječe ugovor, a u svoje redove ga želi dovesti Osijek. Uzeli bi ga kao slobodnog igrača, gdje smatraju da upravo kod njih može razviti svoj napadački potencijal.

Vaša reakcija na temu