Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Naš Hajduk: U ključnu etapu otkupa dionica uključio se i Mario Pašalić

Naš Hajduk: U ključnu etapu otkupa dionica uključio se i Mario Pašalić

Od predstavljanja projekta znao sam da je to-to i da će se moje ime sigurno naći u tematskom parku, poručio je nogometaš

Osim dobrih vijesti iz Maksimira jučer, lijepe vijesti stižu i iz sve veće hajdučke donatorske obitelji, koja okupljena pod sloganom 'Za sva vrimena!', sudjeluje u drugoj etapi projekta otkupa dionica. Naime, u ključnu etapu projekta otkupa dionica uključio se i Mario Pašalić.

- Od predstavljanja projekta znao sam da je to-to i da će se moje ime sasvim sigurno naći u tematskom parku jer za svakog navijača Hajduka nema većeg izraza ljubavi osim da bude uz voljeni klub za sva vrimena - rekao je Mario

Osvrnuo se još jednom na jučerašnju pobjedu Hajduka protiv Dinama.

- Čestitam na zasluženoj pobjedi i hrabroj igri treneru i igračima. Svaka čast navijačima koji su došli u velikom broju. Pogotovo bih čestitao onima koji su sebe dali u ovaj model Našega Hajduka, koji ga guraju i mislim da svima postaje jasno da je to model koji moramo sačuvati, otplatiti dionice i imati naš Klub. Vrijeme je da svoju ljubav prema klubu svaki navijač izrazi i sudjelovanjem u projektu - dodao je Pašalić.

Osim za svoje ime u tematskom parku, Mario je uplatio i iznos za ime svoga oca za kojega je to bilo iznenađenje.

- Izradili smo za njega posebnu zahvalnicu i poslali mu poštom kao poklon iznenađenje. Ne samo da sam ga uspio iznenaditi, već i rasplakati - otkrio je Mario. 

Kao znak zahvalnosti za stalnu podršku i vjeru u ovaj 'socios' model, Udruga Naš Hajduk uručila je Mariju crni navijački dres s njegovom osmicom. 

Vaša reakcija na temu