Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oliver i Gibonni se priključili akciji 'Ili jesmo ili nismo': 'Hajduk je poput priče iz Pepeljuge'

Oliver i Gibonni se priključili akciji 'Ili jesmo ili nismo': 'Hajduk je poput priče iz Pepeljuge'

Klub nikad nije imao politiku iza sebe, bez velikog biznisa i kao takav bi uvijek briljirao

Dvije ikone hrvatske glazbene scene - Gibonni i Oliver Dragojević danas su se priključili akciji 'Ili jesmo ili nismo'. Oni su donatorska sredstva uplatili na pultu Našeg Hajduka u City Centeru one i tako su osigurali ime i prezime utkano na Hajdukovom trećem dresu za iduću sezonu. 

- Očito jesmo! Uobičajeno je na svijetu na su navijači i klub jedno uz drugo, a nadam se da će ovo Hajduku biti dodatni vjetar u leđa. Teško je reći kad će Hajduk biti prvi, trend je da tko ima više novca taj je bolji, to mi ide na živce - kazao je Oliver i dodao:

- U zadnje vrijeme malo idem na utakmice, pogotovo jer radim vikendom. Mislim da je Gibo bolji u trčanju, ja sam sigurno bolji tehničar.

Gibonni je kazao kako je Hajduk poput priče iz Pepeljuge.

- Hajduk nikad nije imao politiku iza sebe, bez velikog biznisa i kao takav bi uvijek briljirao. Ja pamtim priče iz svog djetinjstva. Moj ujak je igrao za sir - kazao je Gibonni i dodao:

- Danas mi strašno smeta da je Hajduk odskočna daska, igračima je Hajduk samo prolazna stanica do nekog boljeg kluba. Ja dušom i tijelom pripadam onim vremenima kad je naš klub bio prva i posljednja stanica u karijeri.

Uplate za mjesto na dresu Hajduka, dodajmo, primaju se do 30. studenog.




Vaša reakcija na temu