Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STANARI U PANICI Na gradilištu Small Malla pojavila se rupa ispod Vukovarske ulice, vitalna prometnica je jednim dijelom zatvorena

STANARI U PANICI Na gradilištu Small Malla pojavila se rupa ispod Vukovarske ulice, vitalna prometnica je jednim dijelom zatvorena

U popodnevnim satima je urgirao Cestar na poziv izvođača radova

Stanari Manuša su zabrinuti zbog zatvaranja dijela Vukovarske ulice uz gradilište Small Malla. Uz to, iz Domovinskog rata se ne smije skrenuti u desni trak žile kucavice. 

- Pojavila se velika rupa ispod Vukovarske ulice. Zatrpavali su cijelo jutro s materijalom s gradilišta, ali ga je onda nestalo, pa će nastaviti ujutro. Vidimo da je problem u 'pilotima', voda je samo izgurivala 'tupinu' - prepričava nam stanar, očevidac nesvakidašnjeg događaja.


S obzirom da se rupa otvorila ispod ceste, strahuju od mogućnosti urušavanja.

Poslali smo upit investitoru o problemima, dozvoli za kopanje ispod ceste, ali bez odgovora. Iz Grada neslužbeno saznajemo da ih je investitor obavijestio kako će na kratko vrijeme zatvoriti dio Vukovarske ulice u noćnim satima. Obrazložili su zahtjev 'problemima na gradilištu'. 

Prva se rupa na gradilištu pojavila početkom travnja, a koncem ožujka i 'jezerce' na gradilištu.

Vaša reakcija na temu