Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ronald Koeman: U prvom susretu želimo sačuvati praznu mrežu, a dvoboj protiv Hajduka važniji nam je od onog protiv Manchester Cityja

Ronald Koeman: U prvom susretu želimo sačuvati praznu mrežu, a dvoboj protiv Hajduka važniji nam je od onog protiv Manchester Cityja

Engleski novinari su nas zapitkivali: 'Igra li Erceg?'

Trener Evertona Ronald Koeman uoči utakmice s Hajdukom je rekao:

- Idemo s najjačim mogućim sastavom. Cilj nam je u prvoj utakmici svakako sačuvati praznu mrežu, a ambicija kluba je igrati skupinu Europske lige. Utoliko nam je sutrašnji dvoboj važniji od onoga protiv Manchester Cityja.

Rooney i društvo krenut će sutra punom snagom, ali bez najnovijeg pojačanja kojega su platili 45 milijuna funti, što je klupski rekord.

- Lukaku nam je garantirao brojku od 25 golova u sezoni, a da bi je dosegli treba nam više pravih igrača. Jedan od njih je Sigurdsson, sretan sam što smo ga doveli iz Swansea, ali on neće igrati protiv Hajduka - kazao je Koeman, pa se opet vratio 'bijelima'.

- Gledali smo ih, analizirali. Posebno ih je pratio moj brat Erwin. Nema im napadača koji radi razliku, ali fizički su snažni u obrani i dobri su u sredini. Oni za nas predstavljaju izazov na kojega ćemo, vjerujem, znati odgovoriti.

Evertonu će nedostajati Sandro Ramirez, ali Koeman ne dvoji:

- Treba nam dobar rezultat u prvoj utakmici, s obzirom na ambijent koji nas očekuje u uzvratu. Volim pobjeđivati i želim ući u Europsku ligu.

Još su rekli da su pogledali cijeli susret protiv Brondbyja, a izdvojimo i da su nas engleski novinari zapitkivali: 'Igra li sutra Erceg?', kojega su očito dobro podcrtali. 

Ponovimo još jednom i da će Goodison za sraz s Hajdukom biti krcat.

Vaša reakcija na temu