Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SLOBODAN JE IGRAČ: Maradonin klub potjerao Milevskog!

SLOBODAN JE IGRAČ: Maradonin klub potjerao Milevskog!

Razlog je taj što su pale teške riječi između Ukrajinca i trenera

Jedna je ikona stigla u Brest, a druga ga je napustila. Nakon što je Dinamo iz Bresta prije nekoliko dana predstavio Diega Armanda Maradonu kao novog predsjednika, Artem Milevski je prije dva dana dobio raskid ugovora!

- Dinamo Brest obavještava javnost da je raskinuo ugovore s Artemom Milevskim i Aleksejom Gavrilovičem. Paul Savicki također će napustiti momčad, on je stavljen na transfer listu - stoji u objavi na službenim stranicama bjeloruskog kluba.

Što se točno dogodilo? Prema pisanju portala football.by problem je nastao na susretu sa Šahtarom iz Soligorska igranom prije pet dana. Taj je susret Dinamo izgubio sa 3:1, a trener Špilevski u 75. je minuti iz igre izvadio Milevskog. Ukrajinac mu je prilikom izmjene ironično pokazao palac gore, a usput mu je nešto i dobacivao. Kada je susret završio sukob je nastavljen i u svlačionici. Bilo je vrlo burno, pale su teške riječi, a uz Milevskog su stali Gavrilovič i Savicki. U klubu su odlučili da će sva trojica igrača morati pronaći novu sredinu.

Inače, Špilevski je u Brest stigao krajem lipnja, a samo mu je 30 godina. Prethodno je radio u pomlatku RB Leipziga. Milevski je u Brest stigao početkom srpnja prošle godine, a ukupno je za Dinamo odigrao 22 susreta, zabio je pet pogodaka i ubilježio osam asistencija. Sada je pak slobodan u potrazi za novom sredinom, a biti će zanimljivo pratiti gdje će legendarni Ukrajinac nastaviti karijeru.

Vaša reakcija na temu