Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Turcima se žuri, a u igri za Nižića je i Sampdoria

Turcima se žuri, a u igri za Nižića je i Sampdoria

Špekulira se da bi Talijani možda čak platili nešto veću odštetu za Hajdukovog kapetana

Hajdukova kapetana Zorana Nižića želi i Sampdoria. Trenutna situacija je takva da turski Goztepe želi što prije potpisati s njim ugovor, te da odmah nakon Evertona Nižić uskoči u avion te otputuje u novu sredinu.

Hajduku bi pripalo cca milijun eura, a Nižić bi imao oko 500.000 godišnje plaće, što bi mu bio daleko najveći ugovor karijere.

No, sada su u igri Talijani koji su iz Hajduka za 1,4 milijuna već kupili Lorenca Šimića (otišao na posudbu u Empoli), a dovode i mladog stopera Božu Mikulića iz Splita (to će Tomo Erceg završiti čim se riješi Nikola Kalinić koji je danas na liječničkim pregledima u Milanu).

Špekulira se da bi Talijani možda čak platili nešto veću odštetu za Nižića, tako da je sve još uvijek otvoreno, ali stoji i činjenica da kapetan 'bijelih' na stolu ima ponudu Goztepea koju doslovce odmah može potpisati. Realno je, dakle, da mu Everton bude zadnja utakmica u bijelom dresu, pa sad valja vidjeti hoće li u finišu ipak u Serie A ili u turski klub koji ga već dulje vrijeme pokušava dovesti.

Vaša reakcija na temu