Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UnisportHR Futsal liga: Ekipa Sveučilišta u Splitu osvojila prvo mjesto u ligaškom dijelu natjecanja

UnisportHR Futsal liga: Ekipa Sveučilišta u Splitu osvojila prvo mjesto u ligaškom dijelu natjecanja

Unisport Finals će se održati od 18. do 21. svibnja u Biogradu na Moru

Nakon odigranih svih sedam kola ovogodišnje UnisportHR Futsal lige, ekipa Sveučilišta u Splitu s ukupno 18 bodova osvojila je prvo mjesto te tako kao najbolja ekipa ligaškog dijela izborila plasaman na završnicu natjecanja, Unisport Finalse, koji se održavaju od 18. do 21. svibnja u Biogradu na Moru.

U utorak i srijedu (25. i 26. travnja), Zagreb je bio domaćin posljednja dva kola UnisportHR futsal lige, a Splićane su čekali susreti protiv Sveučilišta u Osijeku i VERN-a. Nakon 5 odigranih kola na vrhu ljestvice se stvorila gužva te se 5 ekipa borilo za što bolju poziciju na završnom turniru. U utakmici 6. kola splitski su studenti s visokih 11:0 pobijedili Osijek. U strijelce su se upisali gotovi svi igrači, a istakli su se Gotovac, Tustonjić i Juretić s po 2 zgoditka.

U 7. kolu na megdan našim studentima izašli su prvaci Europe iz 2015., momčad zagrebačkog VERN-a, no Splićani su sigurnom pobjedom 6:3 (2 pogotka kapetana Rađe) još jednom pokazali da ove godine ozbiljno pretendiraju na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja. Iznimno nadarena generacija splitskih futsalera, na čelu s voditeljima Marinom Mandićem i Tonćem Bokanom, tako je izborila polufinale na završnom turniru u kojem ih spletom okolnosti opet čeka momčad VERN-a.

Drugi polufinali par čine aktualni prvak Europe, Sveučilište u Zagrebu, i najugodnije iznenađenje ovogodišnje lige, Veleučilište Lavoslav Ružička iz Vukovara.

Vaša reakcija na temu