Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitsko-dalmatinska županija osigurala udžbenike prvašićima, pogledajte video tutorial za roditelje

Splitsko-dalmatinska županija osigurala udžbenike prvašićima, pogledajte video tutorial za roditelje

Projektom ukupne vrijednosti 2.909.195 kuna obuhvaćene su 93 škole

Splitsko-dalmatinska županija provodi Projekt nabave knjiga učenicima prvih razreda, djeci bez oba roditelja i djeci roditelja kojima je oduzeto pravo na roditeljsku skrb po Rješenju Centra za socijalnu skrb.

Projektom ukupne vrijednosti  2.909.195 kuna obuhvaćene su 93 škole na području Splitsko-dalmatinske županije s ukupno 4642 učenika, od toga 4589 učenika prvih razreda i 53 učenika bez oba roditelja od 2. do 8. razreda.

Svaki učenik, odnosno roditelj preko škole dobiti će povrat utrošenih sredstava za kupnju knjiga u vrijednosti jednog udžbeničkog kompleta koji se koristi u školi koju učenik pohađa.

Vaša reakcija na temu