Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Boris Zubčić VIDEO: Pogledajte najbolju minutu dočeka nogometaša u Zadru

VIDEO: Pogledajte najbolju minutu dočeka nogometaša u Zadru

Snimila ga je ekipa zadarskih snimatelja s mora, kopna i zraka uz pomoć Zračnih snaga Hrvatske vojske

Nastavlja se intenzivna zajednička promotivna kampanja na društvenim mrežama koju provode TZ Zadarske županije i TZ grada Zadra na četiri emitivna tržišta, s posebno ciljanim širim urbanim područjima gradova u kojima igraju zadarski reprezentativci. Tim povodom objavili su jednominutni video s dočeka nogometaša kojeg je snimila ekipa zadarskih snimatelja s mora, kopna i zraka uz pomoć Zračnih snaga Hrvatske vojske, a dovršio ga je Igor Goić.

- Poznata je činjenica kako vrhunski uspjesi sportaša u pravilu doprinose promociji zemalja iz kojih dolaze, no kod zadarskih nogometaša fokus je više nego obično okrenut ka rodnom gradu naših reprezentativaca, kojeg uporno ističu na zastavama i transparentima ne samo na ovom prvenstvu, nego već dugo vremena i putem svojih profila na društvenim mrežama te intervjua u medijima - poručili su iz zadarske Turističke zajednice.

Dodali su kako je kod zadarskih reprezentativaca specifično to što njihovi fanovi, ali i šira publika koja neobavezno prati sport zna iz kojeg grada dolaze i intuitivno ih povezuju sa Zadrom, što nije slučaj s puno sportskih zvijezda. 

- Naravno, osim što sami rado ističu svoj grad, tome su doprinijele i njihove osobne zanimljive životne priče neraskidivo vezane uz naš grad. Sve to je u kombinaciji sa spektakularnim dočekom prije dva dana u marketinškom smislu izvrsna podloga za turističku promidžbu destinacije putem oglasa, fotogalerija i videa - zaključuju iz Turističke zajednice.


Vaša reakcija na temu