Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Goran Kotur usporedio Anu Bučević i Milana Kujundžića, SDP-ovac izvukao ministrovu izjavu o svećenicima u bolnicama

Goran Kotur usporedio Anu Bučević i Milana Kujundžića, SDP-ovac izvukao ministrovu izjavu o svećenicima u bolnicama

Ministar je prije dvije godine rekao da nekad jedan svećenik u bolnici vrijedi više od 20 doktora

Goran Kotur, predsjednik SDP-a Split, u nedjelju je na Facebooku usporedio Anu Bučević i Milana Kujundžića.

- Ministarstvo zdravstva podnijelo je kaznenu prijavu zbog nadriliječništva protiv 'životne trenerice' Ane Bučević. Ministarstvo vodi ministar Milan Kujundžić koji tvrdi da 'nekad jedan svećenik u bolnici vrijedi više od 20 doktora'. Oštra konkurencija. Višetisućljetna - poručio je Kotur.

Prije dvije godine, naime, Kujundžić je govoreći iz osobnog iskustva o svećenicima u bolnicama rekao da 'nekad jedan svećenik u bolnici vrijedi više od 20 doktora jer svećenikov osmijeh, utješna riječ, ohrabrenje, beskrajno znače i bolesniku i obitelji'.

SDP-ovac je u objavi priložio i video isječak Monty Pythona...


Vaša reakcija na temu