Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grupa mlađih muškaraca u Spinutu šaketala i ljuljala Prometovu sedamnaesticu

Grupa mlađih muškaraca u Spinutu šaketala i ljuljala Prometovu sedamnaesticu

Policija je uspjela uhvatiti tri osobe koje dovode u vezu s ovim događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje

Vozač Prometovog autobusa na večerašnjoj je vožnjio doživio poprilično neugodno iskustvo. Za razliku od njegovih kojega na koje se u zadnje vrijeme fizički nasrtalo, njega nisu napali, ali je nekoliko mlađih muškaraca svoj bijes odlučilo iskaliti na njegovom autobusu. 

Kako su nam ispričali putnici koji su svjedočili događaju, autobus koji vozi na liniji broj 17 krenuo je s polazne stanice kod Studentskog doma Bruno Bušić, a incident se dogodio oko 18.30 sati, na pola puta prema benzinskoj postaji INA-e. Tada je petnaestak mlađih muškaraca prisilno pokušalo natjerati vozača da zaustavi vozilo na mjestu gdje nije autobusna stanica. On je to odbio učiniti uz objašnjenje da to ne smije napraviti, ali su potom njih dvojica stala ispred autobusa i natjerala ga da zakoči. Tada su počeli udarati šakama po autobusu i ljuljati ga. 

Slučaj je prijavljen policiji koja je po zaprimljenoj dojavi izašla na teren, utvrdila da na autobusu nisu nastala oštećenja i da nitko nije ozlijeđen, a ubrzo su i pronašli i tri muškarca koja dovode u vezu s ovim događajem. Privedeni su u policijske prostorije i nad njima je u tijeku istraživanje. 

Vaša reakcija na temu