Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HDZ poziva Kaštelane da izađu na kotarske izbore

HDZ poziva Kaštelane da izađu na kotarske izbore

Izbori se održavaju u nedjelju

Ivan Udovičić, predsjednik kaštelanskog HDZ-a, poziva sugrađane da u nedjelju izađu na kotarske izbore i svoj glas daju nekome s liste HDZ-a. 

- Izbori za mjesne odbore imaju specifičnu težinu jer biramo volontere koji će naredne četiri godine biti naša i vaša produžena ruka prema gradskoj upravi. Svih ovih godina upravo su ljudi u Mjesnim odborima bili ključni inicijatori svih značajnijih komunalnih projekata u Kaštelima, kao i u drugim važnim segmentima društvenog života naše zajednice - poručio je Udovičić.

Dodao je da ne propuste priliku ni ove izbore i izabrati ljude koji će svojim radom i angažmanom pomoći nama u kvalitetnijoj prezentaciji interesa na opće dobro.

- Upravo liste HDZ-a nude provjerene i dokazane članove koji poznaju i vole svoj Grad i zajedno sa mladim ambicioznim ljudima koji prvi put izlaze na ove izbore čine simbiozu vrijednu vaše pažnje - smatra Udovičić.

Vaša reakcija na temu