Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HSP 1861 osniva ogranak u Splitu

HSP 1861 osniva ogranak u Splitu

Sutra će se u hotelu Zagreb održati izborni stožer

Izborni stožer splitske podružnice stranke HSP 1861 održat će se 31. ožujka u 19 sati u plavom salonu hotela 'Zagreb' na Duilovu.. Povjerenstvo HSP-a 1861 Splitsko-dalmatinske županije pred ovaj skup je navelo:

- Kao nastavak reforme pravaške ideologije i nastupa na političkoj sceni, u osnivanju su ustrojstveni oblici HSP 1861 na razini naše županije i grada Splita. Stranka prava utemeljena po nauku oca Domovine Ante Starčevića, krajem prošlog stoljeća doživjela je prvu sveopću reformu tijekom slamanja komunističke diktature i stvaranja moderne hrvatske države, pod vodstvom jednog od najvećih svjetskih boraca za ljudska prava g. Dobroslava Parage. Kako je i Ante Starčević, zbog izdaje u vlastitim redovima, bio primoran osnovati drugu stranku (Čista stranka prava), tako je i g. Paraga zbog istog uzroka osnovao HSP 1861. Hrvatska je zakinuta za 'živi organ' koji je potreban kako bi cjelokupno zdravlje  političke scene bilo poboljšano, za čvrstu desnicu.

Vaša reakcija na temu