Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović HSP Split: Naš vijećnik Grubišić prvi je stao u obranu kolegice

HSP Split: Naš vijećnik Grubišić prvi je stao u obranu kolegice

Pojašnjenje incidenta na sjednici Gradskog vijeća

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Splita došlo je do incidenta tj. do neprimjerenog vrijeđanja od strane zamjenika gradonačelnika Splita, Bojana Ivoševića vijećnice Lidije Bekavac.

Iz HSP-a Split su pojasnili kako je došlo do toga da oporbeni vijećnici napuste sjednicu, jer u tom trenutku televizijski prijenos nije bio dobar pa se nije točno moglo razaznati sve rečeno.

- Nakon neprimjerenih riječi koje  je  B.I. uputio gospođi Bekavac, ista  je zatražila zaštitu od predsjednika Gradskog vijeća, ali se spomenuti nije snašao i nije reagirao, pa je naš gradski vijećnik i predsjednik podružnice HSP-a Split gosp. Ante Grubišić odmah reagirao i rekao: 'Ono što su dijamanti među mineralima, to žene trebaju biti među nama'. 

Zatim je gosp. Grubišić  zatražio od strane B.I. da se javno ispriča, što spomenuti nije prihvatio. Nakon toga se  gospođa Bekavac povukla sa sjednice pa je onda u ime kluba vijećnika HDZ-a Tomislav Šuta zatražio pauzu te smo se na pauzi dogovorili da se povučemo sa sjednice zbog neprimjerenog ponašanja dotičnog B.I.-a. Dakle, naš predsjednik podružnice i gradski vijećnik gosp. Grubišić je prvi stao u zaštitu kolegice i povukao se sa sjednice - poručili su iz HSP-a.

Vaša reakcija na temu