Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kako izgleda kada učenici spoje tradiciju i moderno doba? Dođite na Festival izvrsnosti i provjerite iz prve ruke

Kako izgleda kada učenici spoje tradiciju i moderno doba? Dođite na Festival izvrsnosti i provjerite iz prve ruke

Osim edukativnog sadržaja, posjetitelje očekuje zabavni, prodajni i izložbeni program, a ulaz je besplatan

Treću godinu za redom Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije tradicionalno organizira Festival izvrsnosti na kojem se predstavljaju projekti izvannastavnih programa. Prva dva dana, Festival se održava u Osnovnoj školi kraljice Jelene u Solinu od 17 do 21 sat, dok će lokacija trećeg dana festivala biti u Arheološkom muzeju u Splitu od 19 do 21 sat. 

Na ovogodišnjem Festivalu izvrsnosti učenici osnovnih i srednjih škola će predstaviti projekte u sklopu programa Čuvari baštine, Dalmatinski suvenir, Rast, Mother Earth, RoboStart te CIMAJ.

- Pozivam posjetitelje da u što većem broju dođu na jedinstveni trodnevni događaj na kojem će naši polaznici sa svojim mentorima imati priliku jedni drugima, svojim roditeljima, rodbini, prijateljima i nastavnicima te široj javnosti predstaviti projekte koje su provodili u ovoj školskoj godini. Ove godine očekujemo preko 500 sudionika i čak 86 projekata učenika iz osnovnih i srednjih škola iz čitave županije te se nadam da će posjetitelji zaista uživati u spoju tradicije i modernog doba koje će nam predstaviti učenici - kazala je Zorana Bašić Plazibat iz Centra izvrsnosti SDŽ.

Najkreativniji i najoriginalniji projekti bit će nagrađeni, a osim edukativnog sadržaja, posjetitelje očekuje zabavni, prodajni i izložbeni program, a ulaz je besplatan.

Cijeli program festivala dostupan je na web stranici Centra izvrsnosti SDŽ

Festival je financiran kroz projekt 'Jadranski regionalni znanstveni centar za razvoj vještina u području STEM-a, IKT-a, poduzetništva i aktivnog građanstva'.

Vaša reakcija na temu