Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijana Puljak: Na dobro vam došla Sudamja!

Marijana Puljak: Na dobro vam došla Sudamja!

Podsjetila je na riječi Đordane Barbarić

Marijana Puljak čestitala je Dan grada i blagdan zaštitnika Splita - sv. Dujma. Prisjetila se riječi Đordane Barbarić, predsjednice udruge MoSt, koje je izrekla prije tri godine kada je preuzimala Nagradu grada. 

Puljak kaže kako su  njene riječi i danas su najljepša čestitka voljenom gradu za njegov dan!

'Mi smo samo u vremenu koje nam je dato u životu dali najbolje od sebe i ono što smo radili bila je čista ljubav. Prema pisanoj riječi, glumi, sportu, glazbi, medicini, humanitarnom i društvenom radu... prema zemlji u kojoj živimo. Ono što se između redaka iščitava naša je duboka povezanost sa Splitom, ne Malim ili Velim mistom, nego pravim gradom koji je oduvijek svoj, nepredvidiv, temperamentan, lud, emotivan, moćan, solidaran, otvoren, vječan... naš. 

Legenda kaže kako je od ove velike, važne i moćne nagrade Grada, samo jedna nagrada veća, a to je ona da se rodiš i živiš u Splitu...', kazala je tada Đordana Barbarić.


Vaša reakcija na temu