Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MATIJEVIĆ: Puljci, je l' vas sramota? Ovim putem čestitam najuspješnijem OPG-u u Hrvata Prvi maj

MATIJEVIĆ: Puljci, je l' vas sramota? Ovim putem čestitam najuspješnijem OPG-u u Hrvata Prvi maj

'Marijana, kako napreduju pregovori sa Domovinskim pokretom?'

Predsjednik splitskog SDP-a, gradski vijećnik Davor Matijević reagirao je na današnju prvosvibanjsku podjelu fažola na Marjanu gdje su u glavnoj ulozi bili supružnici Marijana i Ivica Puljak, a svi koji su dijelili jelo bili su u Centrovim majicama.

'Puljci, je l' vas sramota?

Novopečeni saborski bračni par je iskoristio tradicionalnu podjelu fažola na Marjanu kako bi promovirali vlastitu stranku, al sa našim novcima. Fažol su dijelili gradonačelnik (što je običaj), njegova supruga sa zagrebačkim saborskim mandatom koja je pomiješala Marjan sa Jarunom i četa stranačkih članova koji su besramno nosili majice stranke Centar', poručuje Matijević.

Dodaje kako Centar časti, 'a mi plaćamo jer je fažol plaćen iz proračunskih sredstava'. 

'Ako su već htjeli bit široke ruke mogli su platiti fažol iz sredstava koje primaju na račun stranačkih mandata.

Centar svaki mjesec uprihodi oko 10.000 € od saborskih mandata, oko 15.000 € na račun gradskih vijećnika te  oko 2000 € za županijske vijećnike plus donacije. S oko 30.000 € mjesečno mogu si i sami priuštiti da počaste ljude bez da zloupotrebljavaju proračunska sredstva', dodaje Matijević.

Podsjeća kako su isto napravili i pred izbore 'kad su promovirali svoj rad i 'projekte' tako što su zauzeli cijelu Marmontovu sa panoima kako bi ljudi pomislili kako tobože nešto i rade'. 

'Naravno, Grad je to platio, a ne stranka.

Ovim putem čestitam najuspješnijem OPG-u u Hrvata Prvi maj. Nadam se da ćemo od vašeg rada za koji vas masno plaćamo napokon imati neke koristi osim besramnog samoreklamiranja.

P.S. Marijana, kako napreduju pregovori s Domovinskim pokretom?', poručuje Matijević.

Vaša reakcija na temu